Doe waar je van houdt, alsof het
jouw werk is.

Wij zijn van mening dat een baan geen werk mag zijn – dat professionele groei versterkt wanneer getalenteerde vrienden samenkomen om een mooie tijd te hebben en een mooi leven na te streven.

Het is onze taak om
je leven nog leuker
te maken.

Stel je een plek voor die is gebouwd rond je geluk. Waar kantoorpolitiek en 80-urige werkweken gewoon geen optie zijn. Voeg veel vrienden, lol en passie toe, plaats het in een leuke, flexibele omgeving en je hebt een idee van hoe we werken. Plezier in je werk is een serieuze zaak, daarom bieden we een reeks voordelen waarmee je elke dag een stapje vooruit zet. Je werkt om van je leven een plezier te maken, niet voor ons. Wij bieden daar alle ondersteuning voor.

Voordelen

Teambuilding

Escalerende vrijmibo’s, festivals, sportuitdagingen, teamuitjes en kerstdiner is maar een greep uit de leuke momenten die wij samen hebben.

Vakantiebeleid

Wij geloven in een echte balans tussen werk en privé voor alle werknemers. Als je weg bent, ben je weg. In plaats van constant e-mails te controleren, verwachten we dat je de verbinding verbreekt, ontspant en geniet.

Training & ontwikkeling

We zorgen ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste en beste trends, technische verbeteringen, softwaretoepassingen of iets anders dat je werkprestaties kan verbeteren – en je kan helpen je carrière verder te ontwikkelen.

Optie voor vrijwilligerswerk

Anderen helpen maakt gelukkig toont onderzoek aan. CroudX zoekt altijd naar vrijwilligersprojecten waar je aan mee kunt werken. Egoïstisch maar anderen zijn er blij mee 😉

Beste werkgever

Als jij past binnen onze cultuur, garanderen wij jou dat we de beste werkgever zijn. We zien elkaar meer dan wie dan ook, laten we er dan ook een leuke tijd van maken.

Optie voor verlof

Wil je die ene droomreis toch maken, moet je er om wat voor reden even uit, wij zijn de moeilijkste niet. Alles is te bespreken en zoals je met je vrienden om gaat, zo doen wij dat ook met jou.

Platte structuur

Wij geloven niet in hiëarchie, wel in structuur. Bij ons ga je zowel met de stagiair als de directeur op dezelfde manier om.

Referral bonus plan

Draag jij iemand aan die onderdeel wordt van CroudX en het verschil komt maken, dat wordt beloond.

Wij staan altijd open voor een gesprek

Mocht er geen vacature voor jou bij staan maar ben jij ervan overtuigd dat wij jou over het hoofd hebben gezien? Dat deel van ons uitmaken voor jou van enorme waarde is en heb je zin om het verschil te maken voor onze klanten? Laten we afspreken, wie weet!