Webdesign & development

Waarom webdesign & development?

Soms komt het tot zo’n punt dat het tijd wordt om de website in een nieuw jasje te gieten. Een nieuwe frisse blik, wellicht is de dienstverlening wat veranderd of simpelweg de stijl wat verouderd. In deze tijd is je website vaak de allereerste indruk en je kent het: de eerste indruk is een daalder waard.

Echter maak je deze website met een reden. Als jullie de wensen aan ons vertellen, combineren wij het met de online beschikbare data die er is (van doelgroepen, markten tot zoekwoorden) om samen tot een website te komen die het niet aan de wensen over laat.

Wat levert het mij op?

 • Volledig op maat
 • Voldoet aan de verwachtingen van de doelgroep
 • Met oog op de toekomst en groei ontwikkeld

Vrijblijvende groeianalyse?

  Onderdelen

  WordPress

  Wij bouwen websites met behulp van WordPress. Met WordPress is het mogelijk om kleinere websites die moeten dienen als visitekaartje te maken tot volledige projecten. WordPress onderscheid zich in gebruiksvriendelijkheid waardoor het voor de toekomst van je bedrijf makkelijk over te nemen is.

  Shopify

  Shopify specialiseert zich binnen het designen en ontwikkelen van websites in E-commerce. Wil jij een geoliede machine als webshop waar jij van A-Z zelf mee overweg kan en alles aan te klikken is? Wij helpen je realiseren.

  Over ons

  Wij zijn een bedrijf dat gelooft wanneer goede mensen en data elkaar kruisen, alles mogelijk is. Door het combineren van mensen, ervaring, automatisering en een mensgerichte aanpak weten wij in elke case het verschil te maken.