Social Media Advertising

Waarom Social Media Advertising?

Social Media is vrijwel niet meer weg te denken uit het dagelijks leven van een Nederlander en de advertising mogelijkheden binnen deze platformen zijn ver ontwikkeld, maar dat betekent ook dat er veel verschil is in kwaliteit.

Op basis van de online doelstellingen en doelgroepen geven wij advies over de in te zetten social media platformen, zorgen wij dat de advertenties uit worden gezet op het juiste moment aan de juiste doelgroep en draaien wij dagelijks aan de knoppen voor het maximale resultaat. Dit kan honderden tot duizenden euro’s per maand schelen! Wij leggen het je graag uit.

Wat levert het mij op?

 • Duurzame en schaalbare groei
 • Kwalitatief verkeer
 • Meer omzet, minder kosten

Vrijblijvende groeianalyse?

  De platformen

  Facebook

  Het meest toonaangevende social media platform, met mogelijkheden van awareness tot performance. Onmisbaar in Social Media Advertising.

  Instagram

  Nog steeds één van de hardst groeiende platformen ter wereld, gefocust op beeld en vele mogelijkheden om met jouw doelgroep te communiceren.

  LinkedIn

  Wordt gezien als het ‘zakelijke’ platform met uitgebreide mogelijkheden om te targeten op specifieke functietitels, segmenten en zakelijke doelgroepen.

  Snapchat

  Een kanaal wat vooral gebruikt kan worden om de jonge doelgroep te bereiken. De advertentiemogelijkheden zijn wat minder volwassenen dan bij Facebook maar in bepaalde gevallen niet minder interessant.

  Pinterest

  Nog steeds een groeiend platform met steeds meer mogelijkheden. Ideaal om de creativiteit en engagement van jouw merk te vergroten.

  Tiktok

  Een exponentieel groeiend kanaal, wat niet alleen per se onder jongeren wordt gebruikt maar ook creatief ingezet wordt door volwassenen.

  Whatsapp

  Whatsapp begint zich steeds meer te verschuiven naar de zakelijke kant. De echte advertising mogelijkheden zijn er nog niet, maar wij houden ze voor jou in de gaten.

  Spotify

  Een unieke manier om jouw verhaal en merkbeleving over te brengen aan jouw doelgroep, met een breed scala aan target mogelijkheden en segmentatie opties.

  Over ons

  Wij zijn een bedrijf dat gelooft wanneer goede mensen en data elkaar kruisen, alles mogelijk is. Door het combineren van mensen, ervaring, automatisering en een mensgerichte aanpak weten wij in elke case het verschil te maken.