Wij zijn er voor jou.

Het gaat niet om de dingen juist doen, maar om de juiste dingen doen.

Een goed
marketingapparaat
is een vak apart.

Data en mensen als combinatie

CroudX is ontstaan uit meer dan 10 jaar ervaring voor multinationals, waar de founders aan de basis hebben gestaan van het opzetten van meer dan 30 online platformen en gewerkt hebben voor de grootste multinationals. De conclusie na al die jaren was simpel: het is een kwestie van constant aan de juiste knoppen draaien. Zij zagen alleen nog een brug die ontbreekt.

Online marketing bureaus brengen over het algemeen hoge kosten met zich mee, hebben een gebrek aan kennis over het merk, product of service van hun klanten en leveren niet volledige transparantie binnen de campagne. Hier springt CroudX op in.

Het gaat om meetbare digitale groei en de juiste stappen zetten. Wij nemen veel tijd om ons als volwaardig werknemer in jouw organisatie te voelen en stellen vanuit daaruit samen een strategisch en realistisch plan. Vervolgens zetten wij alles op alles om doelstellingen te behalen, ervan te leren en opnieuw te innoveren. Volledig transparant want kennis vermenigvuldigt als je het deelt.

De kernwaarden
die ons drijven

01

Slim efficient

Het wiel hoeft niet opnieuw uitgevonden te worden, maar als je een grotere bedenkt, ga je wel harder.

02

Data-gedreven

Alles zonder data is maar een mening, data brengt ons feiten.

03

Geselecteerd

Wij werken alleen aan business cases als wij weten dat het realistisch is.

04

Competitief

Verliezen is geen optie, nooit.

05

Blijf leren

Tijd is het eerste tekort, kijk daarom alleen naar de top.

Wij geloven
in lol.

Bij ons mag werk niet voelen als werk maar een passie die aan de basis staat van groei en een leuk leven waar je samen met vrienden naartoe groeit.

Iets teruggeven

Mensen deugen is onze filosofie. Dat wij een bevoorrechte positie hebben is ons als geen ander duidelijk. Om die reden delen wij onze kennis en kunde graag met gemeenschappen en goede doelen die daar baat bij hebben om de wereld beter te maken. CroudX zoekt altijd naar vrijwilligersprojecten waar onze kennis van waarde kan zijn.

Laten we samenkomen

Of het gaat om een gesprek of een potentiële vrijwilligersdienst, we horen graag van je.