Marketplaces

Waarom Marketplaces?

Ongetwijfeld dat je de platformen Amazon, Bol.com, Marktplaats en Beslist al kent maar de opmars en groei van deze platformen wordt met het jaar groter en groter. Gebruikers raken volledig gewend aan het gebruik van deze platformen en het gezegde “if you can’t beat them, join them” blijkt hier voor alle e-commerce spelers langzaam aan een dringend advies te worden.

CroudX adviseert op basis van jouw wensen en doelstellingen welke marketplaces voor jou interessant zijn, welke producten wij zouden integreren en zorgt door de juiste optimalisaties dat je de optimale verkoopstrategie hebt binnen deze platformen.

Wat levert het mij op?

 • Significant meer omzet
 • Meedraaien op innovatie
 • Volledige ontzorging in sales

Vrijblijvende groeianalyse?

  Marketplace mogelijkheden

  Amazon

  Amazon, voorheen nog bekend als het Amerikaanse platform zal komende jaren het marktaandeel in Nederland significant verhogen. Op basis van CPS of CPC campagnes bied je je producten aan aan bezoekers die daar naar op zoek zijn. Wij gebruiken slimme product feed technologie voor de beste kwaliteit.

  Bol.com

  Inmiddels een gevestigd platform in Nederland die steeds meer de Amazon-tactiek overneemt, het bieden van een platform waar resellers hun producten kunnen aanbieden. Iedereen kent het, mooi om jouw producten te tonen. Wij vertellen jou hoe je deze kansen optimaal benut.

  Over ons

  Wij zijn een bedrijf dat gelooft wanneer goede mensen en data elkaar kruisen, alles mogelijk is. Door het combineren van mensen, ervaring, automatisering en een mensgerichte aanpak weten wij in elke case het verschil te maken.