Interim

Waarom interim?

In sommige gevallen ben je niet altijd op zoek naar een bureau dat volledige werkzaamheden uit handen neemt, maar wil je tijdelijk extra specialistische kennis en capaciteit aan je team toevoegen om de groei te kunnen versnellen. Flexibel inzetbaar maar van enorme kwaliteit.

CroudX heeft veel ervaring met het opleiden en ontwikkelen van digitaal talent en weet dat er in de markt veel vraag is naar kwaliteit binnen deze sector. Of het strategisch van aard is of juist specialistisch om een specifiek kanaal te laten groeien, wij denken graag met je mee.

Wat levert het mij op?

 • Direct inzetbaar en betrokken
 • Flexibele inzet
 • Toegang tot kennis, ervaring en technologie van CroudX

Meer informatie?

  Mogelijkheden

  Strategisch

  Dient er echt een strategisch plan te komen en missen jullie de tijd en kennis om dit tot in detail uit te werken? Onze opgeleide digitale strategen zijn fulltime of voor een aantal dagen per week ook volledig in te zetten voor jou om de strategie in goede banen te begeleiden. Op projectbasis of voor het lange termijn, wat er voor nodig is.

  Specialistisch

  Ben je op zoek naar (tijdelijke) extra handen om de kwaliteit van de digitale marketingaanpak te waarborgen, kunnen onze digitale online marketingexperts bijspringen waar nodig. Onze specialisten zijn volledig opgeleid en kunnen invulling geven aan elk vraagstuk.

  Over ons

  Wij zijn een bedrijf dat gelooft wanneer goede mensen en data elkaar kruisen, alles mogelijk is. Door het combineren van mensen, ervaring, automatisering en een mensgerichte aanpak weten wij in elke case het verschil te maken.